Rammen for coachingsamtalerne

– hvordan forgår det?

Samtalerne er altid 100% fortrolige og handler kun om dig og det, du gerne vil have ud af sessionerne.

Som coach står jeg for at være empatisk, nærværende og støttende. Jeg møder dig lige dér, hvor du er, og jeg holder dig skarpt op på dine mål igennem hele sessionen. Det gør jeg for, at du får det optimale ud af samtalerne.

Som din coach kaster jeg lys over nye muligheder ved at stille spørgsmål og udfordre dig på dine overbevisninger og mønstre.

Dit udbytte af samtalerne afhænger af dit eget engagement. Det vil sige dit arbejde med hjemmeopgaverne samt de commitments og aftaler, vi laver sammen. Jo mere åben du er, jo større udbytte får du af coachingen.

Samtalernes varighed er mellem 45-75 min.

Samtalerne kan foregå på din private adresse… eller over telefon. Hvis du er i tvivl om du skal tage samtalerne telefonisk, så vil jeg understrege, at det kan være lige så udbytterigt, som hvis vi mødes fysisk. Det skærper nærværet for det, der bliver sagt og talt om. En telefonsamtale er fleksibel, og du er ikke afhængig af logistik.

En samtale over telefonen kræver blot, at du er et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, og hvor du finder dig godt tilrette. Du må ikke køre bil, mens vi har en samtale.

Vi har 100%
fortrolighed og
tydelige rammer