Hvem er jeg?

Jeg er uddannet coach fra Mindjuice Academy i 2019. Uddannelsen er godkendt af ICF, the International Coaching Federation, som er verdens største coachorganisation. Jeg er bl.a. uddannet i transformativ og kognitiv coaching, som er en dybere coachingform.

Kort efter tog jeg stresscoachuddannelsen hos “Forebyg stress” ved Bjarne Toftegård, som er en af de dygtigste undervisere inden for stresscoaching.

Grunden til jeg har valgt at gå op ad coaching-stien er, at jeg altid har interesseret mig for personlig udvikling, for mennesker og alle de lag, nuancer og historier, der er i os alle sammen.

En anden grund til at jeg har valgt coaching og stresscoaching, er at jeg har oplevet hvor kraftfuldt og motiverende det virker på mig selv. Jeg gik selv ned med stress tilbage i 2012 og valgte at gå til en stresscoach. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv, og jeg lærte så meget på vejen ud af stressen. December 2019 sagde jeg mit fuldtidsjob job op. Jeg længtes efter at gøre noget helt andet – noget som gjorde mig glad. Jeg har altid været en ”arbejdshest”, men jeg indså, at der måtte være en anden vej til lykken end kun hårdt arbejde, som for mig virkede meningsløst. Det valg var så vigtigt, og jeg havde ikke turde tage springet, hvis ikke jeg havde haft den rigtige støtte og coaching i ryggen. Nu har jeg tid og mulighed for at beskæftige mig med det, som virkelig betyder noget.

Jeg brænder for at gøre en forskel, som kan hjælpe andre til at hjælpe sig selv, og til at opdage, at der ofte er mere end kun én eller to muligheder. Coaching er for mig som et stort landskab, hvor jeg hele tiden kan gå på opdagelse, blive inspireret og se noget nyt. Og dét synes jeg, er ret så fantastisk.

Jeg tror på ...

Jeg tror på, at vi allerede har det, der skal til, for at få adgang til at udleve vores inderste længsler og drømme.

Jeg tror på at drømme er der af en årsag, de er ikke bare tilfældige. Og at vi har potientialet til at udleve dem og nå vores mål. Nogen gange skal vi bare hjælpes lidt på vej.

… Og det vil jeg rigtig gerne støtte dig i ved at møde dig lige der, og midt i der, hvor du er. Kærligt og insisterende stiller jeg en masse spørgsmål for at være helt sikker på, at du finder de svar og ser de nye muligheder, som er de rigtige for dig. Jeg støtter dig hele vejen ved at være åben, udømmende og nysgerrig overfor hvor du er, og hvad det er, du længes efter.