Hvad er coaching?

– og er coaching noget for dig?

Coaching er støttende og forandringsskabende samtaler mellem dig og din coach.

Det er sessioner, hvor vi sammen finder frem til dine mål, drømme og længsler. Måske du allerede kender dine drømme og mål, eller måske er de utydelige eller udefinerbare. Det kan også være, du mærker en konstant uro i kroppen, eller føler dig mellemtilfreds med, hvor du er i livet lige nu. Men er du villig til at gå på opdagelse og se dig selv i et nyt lys og undersøge nye muligheder, så vil coaching være en god mulighed for dig.

Vi taler også om, hvad der specifikt forhindrer dig i at nå dine mål. Når vi f.eks. har oplevet noget som børn eller senere i livet, bliver det til en slags fortælling, som for dig kan være sand, men som forhindrer dig i at nå dine mål og drømme. Derfor bryder vi med gamle mønstre og overbevisninger, som du måske har bygget op igennem årene.

At blive coachet er en rigtig spændende proces. For hver session laver vi et “commitment”, det vil sige en aftale om f.eks. hjemmearbejde, øvelser eller handlinger til næste session. Alt sammen for at du når derhen, hvor du gerne vil være. Coaching kan give dig en dybere indsigt i dig selv og dit liv, og du vil opdage, at du kan meget mere, end du tror. Du vil opdage, at jo mere du tør bevæge dig væk fra din komfortzone, jo flere muligheder vil der opstå.

Tænk på, at vi kun er her i ganske kort tid – så hvordan vil du gerne bruge resten af dit liv?

Du bestemmer selv dit udbytte af coachingen. Det handler om kombinationen af den energi, refleksion og handling, du lægger i din proces.

Coaching har fokus på nutiden og fremtiden – ikke så meget på fortiden, selvom det sagtens kan berøres.