Om at være mentalt corona-træt

Corona-træt… der er pludselig sneget sig et nyt ord ind i vores bevidsthed, og vi hører om det i medierne – at mange føler sig ”corona-trætte” her i version 2.0 af lockdown. Forståeligt nok; jeg mærker det helt personligt også i en hvis grad.

Når jeg vælger at skrive om det her nye ord ”corona-træt”, tænker jeg på den mentale træthed og ikke at vi trætheden vedrørende restriktioner, regler om afspritning, mundbind, afstand osv. Det er vi nok også mange, som er trætte af. Men til det må jeg bare sige, at det er en af de ting, vi ikke kan gøre noget ved. Reglerne er her jo af en grund.

Den mentale træthed kan vise sig på mange måder. Bare tanken om ”hvornår stopper det?” kan i sig selv være utrolig trættende og tage fokus fra alt muligt andet. Alt muligt andet, som måske er vigtigere at fokusere på netop nu…

Det kan være svært at holde humøret og motivationen oppe, og hvordan bevarer man lige sin mentale sundhed i en krisetid som denne?

Er du bange og bekymret?

Føler du en ensomhed eller rastløshed i kroppen?

Eller mærker du frustrationer og stresssymptomer over, at verden ikke er, som den plejer at være, og at din hverdag måske har ændret sig markant?

Jeg kan trøste dig med, at du ikke er alene – men vigtigst af alt: Der er hjælp at hente! Jeg vil gerne hjælpe dig og støtte dig i, hvordan du kommer ud på den anden side igen og får trænet dit mindset til at stå endnu stærkere – midt i krisen. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du får det bedste ud af lockdown.

Mit tilbud til dig er 1:1-samtaler i Januar-April:

15 min. gratis indledende samtale.
1 samtale à 60 min.: 500,- (spar 200,-)
3 samtale à 60 min.: 1200,- (spar 900,-)

Skab forandringer midt i en udfordrende tid

Kontakt mig på +45 28 25 30 13 eller mail dianamariahansen(a)gmail.com og få en gratis indledende snak …